Compania

Viziune, Misiune, Valori

Lansarea programului "Viziune, Misiune, Valori" a reprezentat un pas esential in definirea identitatii noastre ca organizatie. Viziunea si misiunea sunt linii directoare pentru intreaga noastra activitate, care exprima ceea ce dorim sa devenim si ce directii trebuie sa urmam. Valorile stabilesc coordonatele principale ale comportamentului nostru fata de clienti, actionari, competitori si colegi.
Viziune: Oferind produse si servicii de inalta calitate, cu o atitudine constant dinamica si axandu-se pe inovare, RASUB poate deveni prima optiune pentru clienti si poate fi recunoscuta ca fiind liderul pietei.

Misiune

Rasub este un partener de termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama completa de servicii tehnice la standarde ridicate . Misiunea noastra este ‘’Make clients happy !
Standardele ridicate se aplica fiecarui aspect al activitatii noastre: servicii si produse de calitate, investitii in infrastructura, conceptul original Rasub ”tailor-made services and customer care’’, multiple canale de distributie, inovare constanta in ceea ce priveste produsele, toate pentru rezolvarea nevoilor specifice ale clientilor nostri.

Valori

Axarea pe nevoile clientului Oferim servicii de consultanta tehnica excelente clientilor nostri
Verificam in mod periodic care sunt asteptarile si nevoile clientilor nostri pentru a optimiza gama de produse si servicii oferite de catre personalul nostru extrem de calificat.  Suntem dedicati celor mai inalte standarde profesionale
  Acoperim nevoile clientilor nostri cu profesionalism si, prin urmare, le oferim solutii de cea mai noua generatie si servicii cu valoare adaugata. Satisfactia interna a clientului este la fel de importanta ca si cea externa, deoarece clientul va beneficia de cooperarea noastra. 

Oferim flexibilitate pentru a raspunde rapid la nevoile clientilor

Reactionam rapid si cu maximum de flexibilitate la nevoile clientilor. Insa flexibilitatea nu inseamna lipsa de disciplina. Este mai degraba utilizarea eficienta a ceea ce este permis in cadrul unor reguli stabilite. Pentru a ne imbunatati constant regulile si procedurile interne punem emfaza pe inovarea si imbunatatirea proceselor. Cresterea valorii pentru actionari
Tintim sa fim Compania numarul unu din Romania in privinta inovatiei si a solutiilor aplicate. Tinta noastra este o crestere sustenabila, peste medie.
Pastrarea eticii generale solide
Ne bazam munca si atitudinile pe valori etice fundamentale
Serviciile sunt in mod traditional bazate pe incredere. Dezvoltam cu atentie relatii bazate pe incredere cu clientii nostri. Integritatea si onestitatea ne ghideaza in tot ceea ce facem. Fii numarul unu, motiveaza-i si da-le oamenilor incredere in sine
Stabilim obiective strategice si operationale si ducem Compania pana la implementarea lor cu succes. 
Liderii RASUB dezvolta o viziune de afaceri clara si strategii viabile. Acestia creeaza un mediu organizational care suporta si recompenseaza cresterea profitabila. Ei stabilesc scopuri grele dar realizabile, si cauta in mod constant noi oportunitati.

Incurajam spiritul intreprinzator si initiativa

Spiritul intreprinzator si initiativa sunt cheia catre o mai buna performanta, timpi de raspuns si calitate mai buna in tot ceea ce facem. Acestia sunt indicatori ai cat de mult se identifica angajatii nostri cu scopurile corporatiste si ai devotarii lor fata de munca.
Le dam angajatilor RASUB incredere in sine, creand un mediu care ii motiveaza pentru a obtine performante ridicate
Increderea in sine este baza noastra pentru spirit intreprinzator si initiativa. Incercam din rasputeri sa mentinem un mediu de lucru bazat pe ajutor reciproc si incredere, rezultand in angajati motivati si dedicati.

Incurajam dezvoltarea, satisfactia si loialitatea angajatilor nostri

Angajatii nostri sunt dedicati satisfacerii clientilor si crearii de relatii pe termen lung. In acelasi fel, RASUB este dedicat incurajarii dezvoltarii, satisfactiei si loialitatii personalului sau. Aceasta le da angajatilor increderea si stimulentele pentru a prelua noi indatoriri pe plan local si national.
Vedem lucrul in echipa ca fiind baza pentru cooperarea de succes din cadrul RASUB si pentru dezvoltarea sa viitoare
Lucrul in echipa adauga valoare prin discutii, dezvoltarea in comun de idei, rezolvarea de probleme si pregatirea deciziilor.. Desi lucrul in echipa este o unealta de valoarea luarea de decizii nu trebuie sa se bazeze intotdeauna pe unanimitate.
Oferim oportunitati de angajare egale functie de merite si rasplatim performanta.