Politica in Domeniul Calitatii

Activam cu succes, pe piata constructiilor civile si industriale in primul rand datorita faptului ca ne-am stabilit un obiectiv principal in mentinerea standardelor calitative si permanenta aliniere la cele mai noi tehnologii.
Managementul Rasub Construct exercita o politica in domeniul calitatii bazata pe satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor, tinand cont de normele si reglementarile legislative in vigoare si in concordanta cu progresul national si international.
Controlul complex al calitatii materialelor folosite, garantarea lucrarilor executate si livrarea catre clienti cu respectarea termenelor, consilierea de specialitate si service-ul reprezinta centrul preocuparilor noastre zilnice.

Aspectul cel mai pregnant al procesului de reinoire il reprezinta noua forma in care sunt oferite produsele si serviciile noastre si prin certificarea sistemului calitatii integrat: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; OHSAS 18001:2007 atestate de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii, ceea ce denota o crestere la maturitatii firmei precum si faptul ca indeplinim premisele organizarii corespunzatoare, de la aprovizionarea cu materiale, pana la predarea obiectivelor catre clienti, in conformitate cu cele mai inalte criterii impuse pe plan international.

Astfel, in baza rezultatelor auditului propriu si al celui extern efectuat de organizatii independente de stat, realizam o evaluare continua a proiectelor executate, pentru a putea interveni neintarziat in vederea optimizarii executiei si a asigura satisfactia clientului.

Pentru noi dovada reusitei consta in numarul mare de clienti si de complexitatea proiectelor abordate cu succes. Suntem mandri de fiecare realizare care reflecta profesionalismul, seriozitatea si dedicatia cu care construim. Am realizat si avem in plina desfasurare numeroase proiecte in tara. Toate sunt foarte importante pentru noi, deoarece reprezinta rezultatul unei munci asidue, care pune pe primul plan calitatea.