Resurse Umane

Cea mai valoroasa resursa a companiei noastre o reprezinta oamenii.

Construim cladiri, dar ceea ce ne face sa fim altfel este modul in care am reusit ca construim relatii intre persoane, cum am reusit sa ii invatam si sa invatam de la ei ce este echipa, ce este initiativa, ce inseamna respectul pentru munca, ce inseamna sa impartasesti din cunostintele si experienta ta altora, astfel incat fiecare proiect sa fie o intrecere continua in care clientul nostru castiga.

Am atins succesul deoarece angajatii nostri au abilitatilea, dorinta si experienta de a construi pentru dumneavoastra proiecte inovatoare. Ei sunt cei care au initiativa, sunt cei care exploreaza si ofera solutii provocatoare. Entuziasmul, devotamentul, atitudinea in a crea tot ceea ce este mai bun , de calitate si innovator, ne-a impus in fata clientilor.

Profesionalismul, seriozitatea, dinamismul, grija permanenta pentru lucrarile contractate, garanteaza calitatea executiei acestora, castigandu-se astfel respectul clientilor.

Ne bazam pe o echipa tanara si dinamica, care vine in intampinarea clientilor, prin alegerea si transpunerea unor solutii optime in realizarea lucrarilor, structurata pe compartimente distincte:
Deparatament tehnic alcatuit din ingineri specializati pe domeniile de activitate ale companiei;
Departament marketing-ofertare;
Departament constructii – alcatuit din personal specializat in executii constructii;
Departament financiar-contabil;
Departament administrativ;

Receptiva la tot ce este nou si luand in considerare cerintele pietei, echipa noastra a fost specializata si certificata in diverse domenii, prin cursuri de perfectionare si atestare derulate atat in tara cat si in strainatate, cum ar fi :
proiectare asistata in domeniul constructiilor (structuri de rezistenta, arhitectura si instalatii in constructii, design interior si exterior );
management de proiect (managementul sistemelor energetice, managementul cladirilor );
management de resurse;
managementul patrimoniului;
programarea si urmarirea investitiilor;
controlul de calitate al lucrarilor de constructii

Satisfactia clientilor este estentiala pentru noi. Din aces motiv ne straduim sa intelegem nevoile curente si viitoare ale acestora, sa satisfacem aceste nevoi si chiar sa depasim asteptarile lor. Astfel nu consideram un proiect terminat pana cand clientul nu este pe deplin satisfacut cu fiecare aspect si detaliu.